Klant reacties

 

“Ons bedrijf heeft Ellen om hulp gevraagd bij het invoeren van een nieuwe huisstijl inclusief logo wijziging. De samenwerking was plezierig en voldeed aan de verwachtingen, waardoor wij ook voor enkele vervolgopdrachten hebben samengewerkt. Een gelijktijdige verandering in onze website maakte overeenstemming met derden noodzakelijk. Ellen stelde zich behulpzaam op en dacht mee tot over de grenzen van haar opdrachten. In het proces was de samenwerking praktisch: hoge beschikbaarheid, op tijd aanleveren en structureel opvolgen zijn sterke punten. Onze collega’s en onze klanten zijn zeer te spreken over de resultaten. Kortom, zeer aan te raden.”

Alexander Kwakkenbos – Sales Manager Europe STIKO

 


 

Ellen heeft veel voor ons ontworpen/vorm gegeven. Wat hebben we vaak spontane reacties gehad op de prachtige resultaten! Ik heb Ellen leren kennen als zeer professioneel, creatief en een goede vertaler van onze bedoeling. Het is bijzonder prettig met haar samen te werken.”

Famke ten Brinke – Projectleider Sterk uit Armoede

 


 

“Wij hebben Ellen Okken leren kennen als een betrokken ontwerper, die heel goed de bedoeling van onze projecten doorgrondde en begreep. Dit heeft geleidt tot aansprekende vormgeving. Zij werkt vanuit een goede wisselwerking met ons als klant, geeft goed advies en weet te overtuigen met haar kennis. Ze is zeer klantgericht, werkt snel en zorgvuldig, is daarbij zeer dienstverlenend. Het is met haar altijd prettig samenwerken.”

Mabel van den Bergh – Directeur en oprichter Ziva